Event

25-30 november 2018: Sport- & innovatiereis naar Tokio

Date 25 nov - 30 nov

Time 10:15 - 10:15 Place Tokio

Het Topsport Expertise & Innovatie Centrum Limburg (TEIC) organiseert van 25 tot en 30 november 2018 een sport- & innovatiereis naar de Olympische stad Tokio, in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Tokio en met ondersteuning van Topteam Sport. TEIC is begin 2016 opgenomen in het landelijke SportInnovator programma van ZonMw.

Het is de eerste van drie reizen. De tweede reis staat voor het najaar van 2019 gepland, de derde reis zal tijdens de Olympische Spelen in 2020 plaatsvinden. De drie reizen zijn de opmaat voor de een Sport & Innovation Expo, de Olympische Spelen van de sportinnovatie, die tijdens de Spelen in Tokio in 2020 door TEIC worden georganiseerd, in samenwerking met Nederlandse en Japanse bedrijven, organisaties, instellingen en instituten. Daarmee geeft TEIC op aansprekende wijze invulling aan het strategisch partnership dat beide landen in 2015 hebben gesloten.

Programma

De sport & innovatiereis biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van onder meer materials, voeding, data, bewegen, leefstijl, aangepast sporten goede gelegenheid om dezelfde markt in Tokio/Japan te verkennen, bestaande contacten aan te halen, nieuwe contacten te leggen, (gezamenlijke) businesskansen te bespreken en te leren van elkaar hoe innovaties worden vertaald naar business. Er is uitgebreid gelegenheid voor zakelijke ontmoetingen. Tijdens de reis wordt matchmaking georganiseerd, in de vorm van netwerkevents. Op basis van wensen en verwachtingen van de Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen worden door de Nederlandse Ambassade relevante netwerkpartijen uit Japan uitgenodigd. De volledig verzorgde reis bestaat uit netwerkevents, deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie.

Zondag 25 november        vertrek vanuit Nederland

Maandag 26 november    aankomst in Tokio

Dinsdag 27 november     bijeenkomst op de Nederlandse Ambassade met meet & greet Japanse bedrijven, organisaties en overheden, met mogelijkheid om vervolgafspraken te maken

Woensdag 28 november    bezoek Japan Institute of Sports en Olympische locaties

Donderdag 29 november    bezoek aan geselecteerde Japanse bedrijven op het gebied van sport & innovatie. Mogelijkheid voor één op één ontmoetingen met Japanse bedrijven, organisaties en overheden

Vrijdag 30 november        vertrek vanuit Tokio en aankomst in Nederland

Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

  Share
Medium 5b558f0ee60d7900c2c3a96a 41166be088caa09906b8