Event

De toekomst van sport en bewegen!

Date 04 feb

Time 18:30 - 21:30 Place Amsterdam

Op zondagochtend organiseren groepen mountainbikers eigen tochten door het bos, zich een weg banend naast andere gebruikers. Een potje voetballen in het park wordt spontaan geregeld via een app. En in de openbare ruimte wordt zwerfvuil al hardlopend opgeruimd. Allemaal activiteiten die een bepaalde trend laten zien waarin het de vraag is of en hoe gemeenten en sport- en beweegaanbieders daar een rol in hebben.

Welke ontwikkelingen brengt de toekomst ons nog meer? Futuroloog Igor Beuker neemt ons mee in een prikkelend betoog over de toekomst van sport en bewegen. Hij laat je zien hoe je als gemeente of sport- en beweegaanbieder kan inspelen op huidige en toekomstige ontwikkelingen in de sport.

Na zijn presentatie is er alle ruimte voor vragen en discussie. Om te zorgen dat je na deze avond weggaat met inspiratie en concrete ideeën, gaan we aan de hand van specifieke thema’s met elkaar in gesprek.

Voor wie?
Beleidsadviseurs en hoofden sport en verenigingsondersteuners van gemeenten en provincies, sportbedrijven, sport- en beweegaanbieders, sportbonden en onderzoekers.

Nadere informatie over het programma volgt op deze site. Aanmelden kan nu al! Ken je nog anderen voor wie deze bijeenkomst interessant is? Breng hen ook op de hoogte.

Wij kijken uit naar je komst op 4 februari.

Met vriendelijke groet,
Kenniscentrum Sport

Contact:
Dayenne L’abée
dayenne.labee@kcsport.nl
06 3175 3730

  Share
Medium 5c372623357c4e00cf6de566 475b6188d8045be3bf9d