Event

Discover Tomorrow

Date 31 mei

Time 16:00 - 18:00 Place Center Court, Brightlands Chemelot Campus, Sittard-Geleen

Materialen en de invloed op onze samenleving en prestaties van (top)sporters

Discover Tomorrow is het thema van de olympische campagne Limburg-Tokyo2020 van Topsport Limburg. Tijdens de start van de campagne, op 27 oktover vorig jaar bij Seacon Logistics, lichtten we al een topje van de sluier op hoe de (nabije) toekomst eruit kan gaan zien.

Op donderdag 31 mei 2018 gaan we dit thema verder verkennen en verdiepen. Nu aan de hand van nieuw ontwikkelde materialen. Welke invloed hebben deze materialen op onze huidige, maar ook toekomstige samenleving (maatschappelijke impact)? En, sterker nog: hoe gaan deze materialen uiteindelijk bijdragen aan nog beter Limburgse, maar vooral ook Nederlandse topprestatie bij grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen in Tokio 2020?

Innovatieve en visionaire sprekers nemen u donderdag 31 mei mee in een reis door de (nabije) toekomst. Wij nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. We ontvangen u graag vanaf 15.30 uur in het Center Court op Brightlands Chemelot Campus. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Aansluitend is er een informele nazit.

  Share