Event

E-Health Essentials

Date 07 jun

Time 09:30 - 17:00 Place Stadion Galgenwaard Utrecht

Het gebruik van e-health blijft achter bij het aanbod en opschaling van toepassingen blijft vaak uit. Zorggebruikers weten doorgaans niet wat er allemaal mogelijk is op dit gebied, terwijl het voor zorgverleners vaak niet duidelijk is hoe ze e-health-toepassingen kunnen inzetten. Dit komt naar voren uit de eHealth-monitor 2017 van kennisinstituten Nictiz en NIVEL, de jaarlijkse inventarisatie van beschikbaarheid en gebruik van e-health. Er is veel te winnen!

Waarom wordt e-health niet op een grotere schaal ingezet? Hoe zorgen we ervoor dat dit wel kan gebeuren? Om e-health correct en succesvol toe te passen zijn er verschillende aspecten van belang. Deze kunnen worden samengevat in vijf essentials, namelijk:

  1. Visie & strategie
  2. Financiering
  3. Digitalisering & veiligheid
  4. Cultuurverandering & draagvlak
  5. Opschaling & co-creatie

Op het congres E-health Essentials krijgt u per essential praktische tips & trucs voor de versnelde toepasbaarheid van e-health, zodat u dit zelf ook kunt gaan doen voor uw zorgorganisatie. In de ochtend gaan we dieper in op essentials 1, 2 en 3. Na de lunch volgt u twee kennissessies over cure, care of GGZ.

Meer info: Zorgvisie.nl

  Share
Medium 5abca70b3bfa5d00c17550f5 9c8526edc3ff63d0a84f