Event

Fitbox2Go

Date 28 feb

Time 10:00 - 17:00 Place Blixembosch, Toledolaan 2 in Eindhoven

De Fitbox2Go is innovatief oefengereedschap voor mensen met een beperking. Met de Fitbox2Go kunnen zij buiten de muren van een revalidatiecentrum, bijvoorbeeld bij de fysiotherapeut of thuis, trainen op kracht en conditie. De bijbehorende app begeleidt gebruikers door een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma.

Met de Fitbox2Go willen Provincie Noord-Brabant en Libra Revalidatie & Audiologie fitheid en het (blijven) bewegen van mensen met een beperking stimuleren. De Fitbox2Go is mede tot stand gekomen door financiële ondersteuning van Provincie Noord Brabant, Agis Innovatiefonds, Dr. C.J. Vaillant Fonds, Russel-ter Brugge Fonds, Pasman Stichting  en Stichting Kloek. Daar zijn wij bijzonder dankbaar voor.  

Feestelijke lancering
Wij hopen u te mogen ontvangen bij de feestelijke lancering van de Fitbox2Go op donderdag 28 februari aanstaande om 10.00 uur. De lancering vindt plaats bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Blixembosch, Toledolaan 2 in Eindhoven.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar fieldlab@libranet.nl. Meer informatie over het programma ontvangt u na aanmelding.

  Share