Event

Kick-off Sportinnovator Centrum Bewegen in het Onderwijs

Date 29 jan

Time 14:00 - 18:00 Place Sportinnovator centrum Bewegen in het Onderwijs, Helmond

Onlangs werd het ‘sportinnovator centrum Bewegen in het Onderwijs’ officieel erkend. Binnen dit centrum worden technologische innovaties toegepast in het onderwijs, om jongeren aan te zetten tot meer beweging en betere (leer)prestaties. Kom op 29 januari naar de kick-off en bepaal samen met de organisatie de agenda en projecten waar het centrum zich de komende periode op zal gaan richten!

Het sportinnovator centrum Bewegen in het Onderwijs is een initiatief van Embedded Fitness en Janssen-Fritsen. Dit centrum is dé ontmoetings- en broedplaats van onderzoekers, bedrijven, overheden en scholen in het primair en voorgezet onderwijs met als primaire focus de verbetering van (leer)prestaties en beweging van jongeren.
Dit door innovaties te ontwikkelen voor het bewegingsonderwijs, maar ook door nieuwe initiatieven te ontwikkelen gericht op bewegend leren. Deze nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen een plek vinden in zowel sportaccommodaties als in de schoolsetting zelf.

 

Tijdens de kick-off wordt het sportinnovator centrum Bewegen in het Onderwijs officieel geopend. Dagvoorzitter Hans van Breukelen neemt u als gast mee langs de mogelijkheden en ambities van dit centrum. Sterker nog: u kunt zelf een rol spelen in het bepalen hiervan. Na een plenair programma gaan we tijdens de werksessies namelijk graag met u in gesprek over de kansen en mogelijkheden die u voor het centrum ziet, op het gebied van de volgende thema’s:

 

  • Sportaccommodatie van de toekomst
  • Innovatieve technologieën en producten
  • Bewegend leren & nieuwe leerlijnen

Meer info over het programma en aanmelden via: sportsandtechnology.com

  Share
Medium 5a548c49cd0397081741bba8 cda9d7b9d631344c2627