Event

StartUpDelta Summit

Date 19 apr

Time 13:00 - 22:00 Place Westervoortsedijk 73, Arnhem

Op 19 april 2018 vindt op het Industrie Park Kleefse Waard in Arnhem de landelijke Startup Delta Summit plaats. Het is hét evenement voor alle Nederlandse startups. Hier zoeken grote bedrijven naar innovatie en talent, investeerders treffen kansrijke starters, onderwijsorganisaties delen hun kennis, startups spreken CEO’s en adviseurs helpen starters op weg.

StartUpDelta gelooft in de toegevoegde waarde door het versterken, verbinden en vergroten van het startup ecosysteem in Nederland. Er is namelijk veel potentie voor het starten, groeien en internationaliseren van business. De StartUpDelta Summit heeft als doel om nieuwe onverwachte verbindingen tot stand te laten komen om het startup ecosysteem te voorzien van een elders ongekende toegankelijkheid om in Nederland te starten, groeien en internationaliseren. StartUpDelta creëert momentum voor bestaande initiatieven en brengt nieuwe mensen en kennis samen.

Een belangrijk thema tijdens de summit is 'The innovative power of spors and nutrition'. Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor optimale sportpresaties is de keuze van de juiste voedingsmiddelen en individuele voedingsaanpakken van groot belang. In een Open Sessie zal innovatie op het gebied van sport, voeding en gezondheid centraal staan en worden belicht vanuit diverse invalshoeken.

Topteam Sport-voorzitter Harry van Dooremalen verzorgt tijdens deze Open Sessie een inhhoudelijke bijdrage over Sportinnovator en het Nederlands ecosysteem van Sportinnovatie.

Inschrijven kan via deze link.

  Share
Medium 5acf5b0115151300becc5985 023b702a6aeb6eb676bd