Event

Symposium Sportblessurepreventie 2018

Date 08 nov

Time 13:15 - 13:15 Place

VeiligheidNL organiseert jaarlijks, in samenwerking met Kenniscentrum Sport, ZonMw en Push Sports, het Symposium Sportblessurepreventie. Tijdens dit symposium is er aandacht voor kennis rondom sportblessures en sportblessurepreventie, waarbij trainers, sporters, (para-)medici en onderzoekers aan het woord komen. Het symposium is bedoeld voor trainers/coaches, (para)medici, onderzoekers, beleidsmakers en andere professionals in de sport.

Keynote speaker: Willem van Mechelen

Op het symposium 2018 zal niemand minder dan Willem van Mechelen de rol van keynote speaker op zich nemen. Willem van Mechelen is hoogleraar sociale geneeskunde aan VUmc, met een focus op bedrijfs- en sportgeneeskunde. Zijn preventiecyclus (“sequence of injury prevention”) is het meest toegepaste theoretisch kader dat op systematische wijze beschrijft hoe epidemiologische gegevens kunnen leiden tot effectieve interventies ter preventie van blessures. 

 

Programma

Op dit moment leggen we de laatst hand aan de rest van het programma. U zult hier binnenkort op deze pagina meer informatie over vinden!

Meer informatie en aanmelden.

  Share
Medium 5b112899c3331b00b74a28c8 7f9bfbbd819d95ac2315