Event

Topzorg = Topsport Symposium

Date 28 mei

Time 12:00 - 18:00 Place Amsterdam ArenA

Nyenrode Business Universiteit en het Amsterdam Institute of Sport Science (AISS) bundelen hun krachten en organiseren samen het symposium ‘Topzorg = Topsport!’. Het symposium vindt plaats op maandagmiddag 28 mei 2018 in de Amsterdam ArenA.

Hoe komt het dat de artiesten van Cirque du Soleil gedurende langere (leef)tijd structureel fitter zijn? Hoe komt het dat voetballers bij AZ Alkmaar conditioneel sterker zijn, minder blessures hebben en hierdoor optimaal blijven presteren? Hoe zijn sommige topverzekeraars in staat medewerkers zo lang mogelijk gezond en gemotiveerd te krijgen en te houden om dagelijks topprestaties te leveren?

Het antwoord ligt in het hebben van een consistente visie die verder gaat dan alleen de eigen organisatie. Het is het hebben van een consistente visie over ketendenken die vertaald kan worden naar de praktijk en die uit is te dragen naar alle specialisten. Tijdens dit unieke symposium maakt u kennis met de ervaringen van professionals uit de topsport en de zorg inzake de ontwikkeling van hun eigen talenten, het fysiek heel blijven en het maximale uit jezelf en je ploeg halen. Hun persoonlijke verhalen zullen ter plekke door de wetenschap onderbouwd worden.

Meer info en aanmelden bij AISS

 

  Share
Medium 5abbaa423bfa5d00c17550ef afb79b39bf22f3a2d28b