Nieuws Detail

Beleef sportinnovatie in de praktijk tijdens Sportinnovator Event XL

15-09-2017

Sportinnovatie in de praktijk beleven? Kom dan op maandag 11 december naar het Cars Jeans Stadion in Den Haag voor een interactieve dag die de stand van zaken rond sportinnovatie toont!

Medium 59bb9d11fcf8c600b6d69cbe 0caf871561df958062a0

Je maakt zelf een keuze uit de vele praktische parallelsessies op het gebied van accommodaties, producten, vitaliteit, sensoren, data en nog veel meer. Ook hoor je de visie van het Topteam Sport, inspireren we je via prikkelende keynotes en heb je de kans om in speeddates je vragen te stellen aan diverse experts.

Meepraten over intiatieven

Centraal uitgangspunt is natuurlijk de sportinnovatie in Nederland, zowel vanuit het perspectief van topsport- en breedtesport als vitaliteit. Het Topteam Sport nodigt je uit mee te praten over de boeiende initiatieven die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd.

Nieuwe inspiratie

Ook vragen we je samen te kijken naar nieuwe mogelijkheden om het rendement van sportinnovatie te vergroten. Met jou en vele andere vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, wetenschap, sport en overheid maken we er een boeiend evenement van. Vol inspiratie en met nieuwe contacten op zak vertrek je weer naar huis!

Inschrijven

Ga voor meer informatie over het (voorlopige) programma, sprekers en parallelsessies naar de speciale congreswebsite. Of schrijf je direct in! 

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten