Nieuws Detail

Europese Commissie zoekt topinnovators

Auteur: Redactie

18-10-2016

De Europese Commissie zoekt per direct topinnovators voor de oprichting van een High Level Group (HLG). Een mooie kans om sportinnovatie onder de aandacht te brengen in Brussel.

Medium 5805de0d927dbf009ba67003 59d6c4e1b83ff15515aa

De nieuw op te richten HLG zal bestaan uit twaalf leden en zal zich vanaf eind 2016 bezig houden met het ontwerpen en verder ontwikkelen van een Europese Innovatieraad. Dit zal naar verwachting in 2017 leiden tot nieuwe calls en pilots. Het is de bedoeling dat de nieuwe Europese Innovatieraad een rol van betekenis gaat spelen voor het vervolgprogramma van Horizon 2020 (Kaderprogramma 9).

The aim is to boost the impact of EU research and innovation programmes by stimulating innovative start ups and SMEs to grow into world-beating businesses. It will focus on support for innovative firms and entrepreneurs with the potential to scale up rapidly to become the game-changers of the future, helping spur growth and new jobs”, aldus de commissie

Kans voor sportinnovatie

Deze Europese Innovatieraad richt zich op innovatie in de volle breedte. Het is daardoor een unieke kans om sportinnovatie onder de aandacht van de EU en het R&D programma Horizon 2020 te krijgen!

Let op: De deadline voor sollicitatie is al 27 oktober a.s.!

Zie voor meer de European Innovation Council

 

Foto: Wikimedia (CC) / Sébastien Bertrand

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten