Nieuws Detail

Nederlandse start-ups in race voor Sports Tech World Cup

02-11-2017

Nederland is goed vertegenwoordigd in de Europese finale van de Sports Tech World Cup, het wereldkampioenschap voor tech start-ups in de sport. Kinetic Analysis, Ockyz, Propeaq en SciSport gaan tijdens Sport Business Day op 9 november de strijd aan met twaalf andere Europese sport start-ups.

Medium 59fb1841e89bef00c68f80aa b23a2a02f6753c4f9c0b

De Sports Tech World Cup is een initiatief van N3xt Sports uit Silicon Valley om een wereldwijde gemeenschap van tech start-ups in de sport op te bouwen. Als partner van N3xt Sports is Sport eXperience gastheer van de Europese finale.

Sport eXperience ontving inzendingen van start-ups uit zeventien Europese landen. Uiteindelijk is er toegewerkt naar een top-15. Eén kandidaat kreeg een wildcard. De zestien finalisten presenteren hun innovaties voor een internationale jury en investeerders tijdens Sport Business Day op 9 november in het Philips Stadion in Eindhoven.

Met trots presenteert Sport eXperience de volgende finalisten:

Top15

Sportbusinessday

Sport eXperience nodigt bonden, clubs, sport innovatoren, distributeurs, marketeers, ondernemers en studenten uit voor een complete dag over het thema: "Entrepreneurs push boundaries". Naast de finalisten ontmoet u vertegenwoordigers van o.a. Nike Air Jordan, Cornell University, Cybathlon, DSM, Europese Unie, Holst, Kopenhagen Marathon, Legia Warschau, PSV. Tickets zijn verkrijgbaar v.a. € 75,- inclusief koffie/thee, lunch en borrel. Registreren kan via www.sportbusinessday.org

 

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten