Nieuws Detail

Vacature: Embedded System Engineer bij Embedded Fitness

Auteur: Redactie

25-04-2017

Embedded Fitness, bekend van het Sportinnovator project Digigym, heeft een mooie vacature voor een Embedded System Engineer. Reageren op de vacature kan tot 30 april.

Medium 58ff4550f1395b00b2e7e34d 62f18bf9758342280d5c

Embedded Fitness, gevestigd in Helmond, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve bewegingsconcepten die mensen motiveren meer te bewegen. Met gebruikmaking van de nieuwste hightech bewegingsapparatuur en technieken combineren ze gaming, entertainment en fitness in één concept.

De functie

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en evalueren van nieuwe interactieve toepassingen en installaties in de contexten sport, bewegen en leren. Je draagt zorg voor je eigen projecten waarin je concepten en ideeën vertaalt naar uiteindelijk nieuwe toepassingen en juiste keuzes van (sensor)technologieën.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van idee tot interatief verbeteren van prototypes (bouwen, proof of concept, testen). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de directeur.

Ga voor meer informatie en de hele vacature naar Janssen-Fritsen. 

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten