Organisatie Detail

Cluster Sports and Technology

Beheerder

Rene Wijlens

Website

http://sportsandtechnology.com/

Contact

0621829070

wijlens@sportsandtechnology.com

Het cluster Sports and Technology is een netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en SportFieldLabs, nauw verbonden met de overheid. Zij worden bij elkaar gebracht om samen te komen tot (sociale en technologische) innovaties op het gebied van sport en vitaliteit. Binnen dit cluster worden partijen doorlopend met elkaar in contact gebracht om kennis en ervaring te delen in een sfeer van open innovatie en co-creatie. Via ontmoetingen en bijeenkomsten in real life, maar ook online via een community van (mkb-)bedrijven. Waar mogelijk geeft Sports and Technology ondersteuning.

Medium 57ee430fc7018d009b9c8e04 5cbd2230741ce5bba698

Geworteld in de toptechnologie regio Brainport Eindhoven geeft Sports and Technology u toegang tot een uitgebreid netwerk van SportFieldlabs, topbedrijven, enthousiaste en vernieuwende start-ups, ontwerpers, sportorganisaties, excellente kennisinstellingen en (semi)overheden.

Het cluster kent 4 geledingen:  SportFieldlabs, Kennispartijen, Bedrijven en Overheid/maatschappelijke organisaties. Binnen dit cluster worden partijen doorlopend met elkaar in contact gebracht om kennis en ervaring te delen in een sfeer van open innovatie en co-creatie. Via real life ontmoetingen en ook online worden partijen bij elkaar gebracht om samen te komen tot (sociale en technologische) innovaties op het gebied van sport en vitaliteit.  Waar mogelijk geeft Sports and Technology ondersteuning.   

  Share

Gerelateerd Nieuws

Projecten van deze organisatie

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten