Organisatie Detail

Running 20/20

Beheerder

Marcel van der Kuil

Website

www.running2020.com

Contact

+31630075475

info@running2020.com

Versnellen van innovatie van de hardloopervaring, door middel van Meetups, als middel voor kennisontwikkeling en kennisdeling.

De hardloopconsument heeft moeite om door te bomen het bos te zien met al deze innovatie en dat geldt ook voor de organisaties die zich op hardloopsport, atletiek en de hardloper zelf richten. 

Dit geldt zowel voor de topsport als voor de breedtesport. Interactie en kennisdeling zijn belangrijk om te bepalen wat de mogelijke toegevoegde waarde is van de beschikbare producten en services en welke andere behoeften er eventueel zijn. Dit alles om de individuele hardloper ècht te helpen met het verbeteren van techniek en prestaties, naast het vergroten van de fun-factor.  Op die manier kan de hardloopsport verder groeien, als tijdverdrijf en als middel om duurzaam te werken aan de gezondheid.

Om deze reden zijn wij een jaar geleden begonnen met het organiseren van zogenaamde ‘Meetups’, om het bovenstaande te ondersteunen en daarmee te zorgen dat de innovatie van het hardlopen kan worden versneld.  Op deze manier kunnen we ervaring en kennis delen en vermenigvuldigen.

  Share

Gerelateerd Nieuws

Projecten van deze organisatie

Gerelateerde Organisaties

Gerelateerde Projecten