Project Detail

Fysio24

Beheerder

Janno Barlage

Website

www.fysio24.com

Contact

0654326932

janno@fysio24.com

Start Datum

2016-12-01

Eind datum

2017-07-01

De Fysio24-app geeft mensen toegang tot een groeiende bibliotheek aan doe-het-zelf hardloopgezondheidprogramma’s – geschreven door de beste hardloopexperts van Nederland. Met Fysio24 ontvangen gebruikers dagelijks de juiste informatie, instructies, oefeningen, motivatie en inspiratie om zelfstandig de regie te nemen en te houden over hun hardloopgezondheid.

Value Proposition

Als hardlopers een vraag hebben over hun hardloopgezondheid, bijvoorbeeld bij een beginnende blessures dan zoekt bijna driekwart meteen online naar een antwoord. Helaas is er online een berg aan incomplete en incorrecte informatie. Mensen raken snel de weg kwijt of volgen de verkeerde adviezen. Dit dan schadelijk zijn voor hun herstel. Wij willen de beste informatie en expertise verpakken in programma's die mensen verleiden om controle te nemen op hun hardloopgezondheid..

Revenue Model

Ons consumenten app is momenteel gratis. Begin 2017 gaan wij een abonnement model testen. Gebruikers kunnen voor een laag maandelijks bedrag toegang krijgen tot ons bibliotheek aan hardloopprogramma's. Daarnaast zijn wij ook gericht op het ondersteunen van de hardloopvitaliteit van medewerkers. Wij leveren een 'white-label' versie van ons software aan bedrijven. Middels een maandelijks licentie hebben bedrijven toegang tot consumentenprogramma's + maatwerk programma's. Daarnaast leveren wij een divers aanbod aan offline hardloopactiviteiten zoals trainingsprogramma's, clinics en workshops.

Tooling, Methods, Data

Wij hebben een hybride app en content management systeem gebouwd. Ons platform geeft de mogelijkheid om in de nabije toekomst extra features en functionaliteiten te integreren zoals digital coaching, communities en AI gestuurde programma's.

Expertise Knowledge

Binnen ons team hebben wij expertise op het gebied van interaction design, communicatie, gedragsverandering, fysiotherapie/hardlopen. Wij zijn momenteel wel op zoek naar developers en marketing expertise.

Confidentiality

I.p. niet behalve de software architectuur.

Big Data Factor

Profiel data (in combinatie met hardloop data) gericht op het juist inzetten en toepassen van gedragsberanderingsstrategieen.

Organizations and People Involved

- Hardloopmerken (Asics, Saucony, Brooks, enz.) - Hardloopdata platformen (Polar, TomTom, Garmin, enz.) - Hardloopevent organisaties - Hardloopexperts (sportartsen, sportfysiotherapeuten, dietisten, sportpodotherapeuten, psychologen, bewegingswetenschappers, hardlooptrainers).

Key Success Factors

Betalende klanten en bedrijven

Target Customer Audience

Recreatieve hardlopers (mensen die reeds of willen starten met hardlopen)

Solution Summary

Aan het einde van het project hebben wij een app (iOS en Android) met 30-40 programma's gericht op ondersteunen van de hardloopgezondheid van een breed doelgroep aan hardlopers. De app wordt hierbij beoordeelt met een 4 of hoger in de AppStore en GooglePlay.

  Share

Gerelateerd Nieuws

Gerelateerde Projecten

Gerelateerde Organisaties